Kvalitet


JRM Service

- Service med kvalitetMed flere års erfaring indenfor rengøringsservice ved vi, at mange kunder forståeligt nok har fokus på kvalitet.


Kvalitet rummer efter vores mening mere end selve rengøringen. Derudover er faktorer som fokus på miljø, god service, stabilitet, engagement og ordnede forhold, vigtige at have med i det samlede billede.


Angående selve rengøringen ved vi, at grænsen mellem hovedrengøring og almindelig rengøring er et punkt, hvor tvivl og usikkerhed kan opstå hos kunden.


Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at gøre denne definition så forståelig som mulig. Derved gives et vigtigt redskab til at vurdere kvaliteten af den ydelse, som er købt.


Hvis du ønsker yderligere information, eller et uforpligtende tilbud, så se i det blå felt nederst på denne side hvordan du nemmest kontakter os.Billedet viser et smukt rengjort badeværelse. Badeværelset vil være rengjort på forskellig vis, afhængigt af om der er købt ydelsen almindelig rengøring eller hovedrengøring. 

JRM Service


Service med kvalitet.


JRM Service tilbyder rengørings- og linnedservice til både private og erhverv.


Vi er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 2006.

Kontakt


Adresse:

Kronens Kvarter 13B, 2620 Albertslund


Email:

kontakt@jrmservice.dk


Hjemmesider:

www.jrmservice.dk

www.jrmservice-erhverv.dk


Telefon:

61167411 (Monika) eller 22632215 (Jørgen)


Cvr. nr.:

29909784


Sådan kontakter du os nemmest

 

1A. Du udfylder uforpligtende vores kontaktformular.


2A. Din henvendelse vil blive besvaret af os senest næste hverdag.


1B. Eller ring alle hverdage fra kl. 8-16 på tlf.: 61167411 eller 22632215. Læg evt. en besked på telefonsvareren og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.