Fast ordning


JRM Service

- Service med kvalitet


Fast ordning/almindelig rengøring


Det kan for mange være lidt svært at forstå forskellen mellem almindelig rengøring og hovedrengøring. Ved almindelig rengøring tager man sig af "de store linjer" og har enkelte fokuspunkter, der gøres ekstra ud af.


Af samme grund, vil der inden der indgås en samarbejds- aftale blive gjort en del ud af, at forklare hvad denne ydelse går ud på.


Måske det kan hjælpe at tænke på  en weekendrengøring, som du sandsynligvis selv kender til. Der bruges typisk 2-3 arbejdstimer pr. gang på denne form for rengøring. Det er rimelig konkret at forholde sig til, og vil give en bedre forståelse for de fleste.


Vi medbringer selv rengøringsmidler/udstyr og anvender så vidt muligt miljøvenlige produkter til alle vores ydelser.

Fast ordning/økologisk almindelig rengøring


Vi tilbyder desuden økologisk rengøring som tilkøbsydelse til almindelig rengøring. Det er en almindelig rengøring, hvor hovedparten af rengøringsmidlerne er økologiske.


Der kommer et mindre gebyr på hver rengøring, som skal dække den ekstra udgift det er at købe disse specielle produkter, samt det større administrative arbejde som denne ydelse også medfører. Man skal som kunde selv meddele, hvis dette tilkøb ønskes.


Hvis du ønsker yderligere information, eller et ufor- pligtende tilbud, så se i det blå felt nederst på denne side hvordan du nemmest kontakter os.


JRM Service


Service med kvalitet.


JRM Service tilbyder rengørings- og linnedservice til både private og erhverv.


Vi er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 2006.

Kontakt


Adresse:

Kronens Kvarter 13B, 2620 Albertslund


Email:

kontakt@jrmservice.dk


Hjemmesider:

www.jrmservice.dk

www.jrmservice-erhverv.dk


Telefon:

61167411 (Monika) eller 22632215 (Jørgen)


Cvr. nr.:

29909784


Sådan kontakter du os nemmest

 

1A. Du udfylder uforpligtende vores kontaktformular.


2A. Din henvendelse vil blive besvaret af os senest næste hverdag.


1B. Eller ring alle hverdage fra kl. 8-16 på tlf.: 61167411 eller 22632215. Læg evt. en besked på telefonsvareren og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.