Linnedservice


JRM Service

- Service med kvalitet


Vores faste rengøringskunder har mulighed for at tilkøbe ydelsen ”linnedservice”. Det er en ydelse som omhandler håndklæder, sengetøj, viskestykker, karklude og skjorter. Det er efter et unikt koncept, vi har udviklet, og som har et ekstraordinært element af SERVICE.


Ordningen kan ikke sammenlignes med en almindelig ”tur til vaskeriet”, da den er meget mere end dette. Vi har udarbejdet en folder, hvor de fleste detaljer omkring denne ordning vil være beskrevet. Folderen udleveres til vores faste private kunder.


Ydelsen kan kort beskrives som, at vi tilbyder en service på et nøje udvalgt område indenfor temaet ”vasketøj”. Dette sker på en nytænkende måde, hvilket bevirker at vores kunder kan få tilbudt en så god og tidsbesparende service som muligt.


Hvis du ønsker yderligere information, eller et uforpligtende tilbud, så se i det blå felt nederst på denne side hvordan du nemmest kontakter os.

JRM Service


Service med kvalitet.


JRM Service tilbyder rengørings- og linnedservice til både private og erhverv.


Vi er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 2006.

Kontakt


Adresse:

Kronens Kvarter 13B, 2620 Albertslund


Email:

kontakt@jrmservice.dk


Hjemmesider:

www.jrmservice.dk

www.jrmservice-erhverv.dk


Telefon:

61167411 (Monika) eller 22632215 (Jørgen)


Cvr. nr.:

29909784


Sådan kontakter du os nemmest

 

1A. Du udfylder uforpligtende vores kontaktformular.


2A. Din henvendelse vil blive besvaret af os senest næste hverdag.


1B. Eller ring alle hverdage fra kl. 8-16 på tlf.: 61167411 eller 22632215. Læg evt. en besked på telefonsvareren og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.