Vores kunder


JRM Service

- Service med kvalitet


 

Kunderne er omdrejningspunktet hos JRM Service. Derfor synes vi, det er relevant at formidle lidt information om de personer, som er det centrale i denne sammenhæng.

 

Vi har kunder fra forskellige samfundslag, generationer og familieformer. Det kan f.eks. være: Singler, børnefamilier, teenagefamilier, bofællesskaber, midaldrende uden hjemmeboende børn og pensionister.

 

Hos JRM Service er alle lige velkomne uanset om rengøringen er en hårdt tiltrængt hjælpende hånd i det daglig, eller om der er tale om en ydelse, der købes for at forkæle sig selv med mere tid.

 

Vi har ofte et tæt samarbejde med vores kunder. Men kunder er forskellige og vi ser det som vores opgave at spotte, hvor tæt et samarbejde der ønskes og efterfølgende tage hensyn til dette.

 

Hvis du ønsker yderligere information, eller et uforpligtende rengøringstilbud, så se i det blå felt nederst på denne side hvordan du nemmest kontakter os.

 

JRM Service


Service med kvalitet.


JRM Service tilbyder rengørings- og linnedservice til både private og erhverv.


Vi er en familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 2006.

Kontakt


Adresse:

Kronens Kvarter 13B, 2620 Albertslund


Email:

kontakt@jrmservice.dk


Hjemmesider:

www.jrmservice.dk

www.jrmservice-erhverv.dk


Telefon:

61167411 (Monika) eller 22632215 (Jørgen)


Cvr. nr.:

29909784


Sådan kontakter du os nemmest

 

1A. Du udfylder uforpligtende vores kontaktformular.


2A. Din henvendelse vil blive besvaret af os senest næste hverdag.


1B. Eller ring alle hverdage fra kl. 8-16 på tlf.: 61167411 eller 22632215. Læg evt. en besked på telefonsvareren og du vil blive kontaktet af os hurtigst muligt.